Harley-Davidson® Stockholm
Murmästarvägen 25, 127 35 Stockholm
FXRG® Premium Performance

FXRG® Premium Performance

Vägen mot enastående prestanda tar aldrig slut på Harley-Davidson®. Vårt mål är att utveckla innovativa, funktionella mc-kläder. Vi identifierar och integrerar avancerad teknik och utmärkta material: vårt nya FXRG®-sortiment utgör inget undantag. Samtliga plagg i FXRG®-kollektionen är mångsidiga, bekväma och ger ett gott skydd – det är precis vad som krävs för den där lilla extra kicken i körkänslan.

DET ÄR VAD VI ÄR TILLVERKADE AV

Vattentätt läder – fullständigt mättat med vattenavstötande medel i kombination med Cocona® Technology™-membran för ett medelviktsläder som är fullständigt vattentätt och skyddar mot väder och vind.

Vattentäta textilier – lättviktigt, vattentätt vindtyg i högavvisande nylon som är både slit- och rivbeständigt som försetts med ett Cocona® Natural Technology™-membran.

fxrg-graphic-2.png

BEKVÄMA ÅKTURER

Cocona®-membranet ligger mellan jackans ytterlager och vävfodret. Tekniken baseras på naturfibrer från kokosnötskal och andra naturliga mikroporösa material som ger ett material som andas extremt väl samtidigt som det är både vind- och vattentätt.

INGA KOMPROMISSER

Körförhållandena kan ändras helt utan förvarning och det är inte lätt att vara förberedd för alla eventualiteter (om man inte vill packa för alla sorters väderlek varje gång ...). Men Harley-Davidson® FXRG®-plaggen är dock mångsidiga och skyddar dig mot vind, nederbörd, värme och kyla.

Med hjälp av avancerad teknik, material av hög kvalitet och välkänd tillverkningskompetens kan vi tillhandahålla skyddande plagg som inte lägger några hinder i vägen.

HERR

Our FXRG® riding gear options provide unparalleled versatility, comfort and durability. The Midweight Leather Jacket and Textile Jacket are ideal for various climates. Our FXRG Leather and Textile Overpant, zips to attach to all men’s FXRG Jackets, providing you with full performance from head to toe while you ride.

DAM

FXRG®:s damsortiment är mer funktionellt än någonsin tidigare, men har samtidigt en särpräglad feminin stil. Vår skinnjacka har gjorts om för att integrera ny teknik och nya material, medan skinn- respektive textilöverdragsbyxorna har en bekväm och feminin passform. Våra skinnhandskar har ett exklusivt, vattentätt Gore-Tex®-foder för extra komfort.