MotorClothes<sup>®</sup>och varumärkesprodukter

MotorClothes®och varumärkesprodukter

År 1912 såg vårt första MotorClothes®-plagg dagens ljus. Ända sedan den där första tröjan, prydd med Harley-Davidson®:s stolta namn, till våra senaste mc-ställ i Core- och Seasonal-kollektionerna, har vi strävat efter att ta fram utrustning som inte bara skyddar, utan också är en fröjd för ögat både när man sitter på mc:n och när man klivit av den.

Harley®-looken

Core

Det här är vårt klassiska sortiment – själen och hjärtat i din mc-garderob: mc-kläder som utstrålar attityd och inspirerar. Vi har skinnplagg, mc-kläder, praktiska och avslappnade ytterplagg, sportkläder och tillbehör. Allt för att hjälpa dig att hitta rätt stil när du är ute och kör mc.

Seasonal

Fyra årstider, fyra säsongskollektioner. Precis som att varje årstid har sin särprägel och känsla har våra kollektioner det också. Seasonal-kollektionerna är eleganta komplement till våra mc- och modesortiment och bygger vidare på vårt klassiska amerikanska arv. Genom designkollektioner i begränsad upplaga kan du vara säker på att du skiljer dig från mängden året om. Men precis som årstiderna är de bara tillgängliga under kort tid, så skynda dig att fynda!

Senaste sortiment
Finansiera ny eller begagnad mc

Mc-utrustning

Vart du än är på väg har vi utrustningen du behöver för att komma fram. Sortimentet har formgivits med tanke på säkerhet, komfort och trygghet. Allt från klassiska skinnpajar till hjälmar, glasögon och handskar så att du kan anpassa din egen stil efter hojens.

Läs mer
Finansiera ny eller begagnad mc

Varumärkesprodukter

Anpassa din stil med vårt sortiment av autentiska tillbehör, allt från livremmar och spännen till mössor, kepsar och halsdukar. Precis som allt annat vi gör är dessa tillbehör tillverkad i material av högsta kvalitet, för att förkroppsliga den sanna Harley-Davidson-andan. Du kan även pryda hemmet med diverse presentartiklar och samlarföremål, t.ex. skyltar, öl- och whiskyglas, öppnare, fickpluntor, muggar och klockor.

Besök butiken för mer info.
Finansiera ny eller begagnad mc