HARLEY-DAVIDSON<sup>®</sup>-evenemang

Evenemang

Att äga en Harley®handlar inte om att ha ... utan om att göra. Det handlar om att uppleva världen med alla sinnen.

Det spelar ingen roll om du brukar besöka Harley®-evenemang, är nybörjarförare, veteran eller aldrig har kört mc förut och därför är en total nykomling i HD-världen – alla är välkomna att ha kul på Harleys sätt.

Vi anordnar en rad olika sociala evenemang och förarevenemang, både hos återförsäljarna själva och lokalt, medan H.O.G.®-avdelningar ofta arrangerar gemensam mc-turer till våra legendariska internationella Harley-Davidson®-möten. Titta närmare på vad som är på gång eller tala med någon av våra medarbetare för att få veta mer och hänga på.

Kommande evenemang


ROCK BOTTOM SUMMER SALE

25 augusti 2018 10:00 - 15:00

Gör ditt livs fynd när vi säljer ut lagret. Specialpriser på det mesta inklusive nya och begagnade fordon, delar, kläder och tillbehör. Vi kryddar dessutom med en riktigt låg ränta mm. Hör med oss.

Läs mer

HARD ROCK BIKE SHOW

29 september 2018 00:00 00:00

Hard Rock Café

Dags för Probike Sthlm Syds årliga bikeshow tillsammans med Big Twin och Hard Rock cafe, Stockholm. Vill du ställa ut din hoj maila: bjorn@bigtwin.se eller hans.angermund@probike.se. Utställare bjuds på mat och kan vinna fina priser. Även till publiken lottas priser ut. Välkommen till trevligt hoj-mingel och passa på att käka god mat! OBS! Begränsat antal utställarplatser!

Läs mer